mandag den 11. marts 2013

Jordbærsorbet

Jeg ved ikke med jer, men sidste uges solskinsdage har fået mig til at tro på at foråret og sommeren også kommer i år. Selvom det dog stadig ligger lidt for langt væk. Derfor blev jeg rigtig glad for at finde en hurtig opskrift på frugtsorbet bag på Rice Dream rismælkskartonerne. Opskriften på pakken er med frisk ananas, men jeg havde lyst til at at drømme lidt væk med smagen af solmodne jordbær. Jeg er sikker på, at det kan laves med lige den slags frugt, man har mest lyst til.
Der skal bruges:
500 gr frosne optøede øko jordbær, 200 ml Rice Dream vanilla og kornene fra en halv stang vanilje.
Det hele blendes sammen, hældes i en frostbeholder og sættes i fryseren. Det tager ca. 3 min at lave portionen, til gengæld skal man lige forbi fryseren ca. hver halve time i et par timer for at røre i sorbeten.
Super lækkert med en hurtig og meget børnevenlig (sukkerfri) is. Den bliver så frisk i smagen, og der var sommer i stuen hos os da vi nød den.


En ting skal man huske. Når den er frosset ned, er den bundfrossen, så den skal ud en god halv time inden den skal nydes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar